påg

svar på detta, http://andersek.blogg.se/2009/june/utkast-har-har.html#comment:



How can we be lovers?

Jag har sytt om en kjol idag, men den kom inte med så bra. Och gått på högmässa. Dagens bibeltext är som en sammanfattning av hela bibelordet sa prästen. Den handlade om nåden om att vi är dömda att välja att ta emot nåden eller inte. Välja att ta emot hans kärlek och styrka och sprida den vidare, eller att välja likgiltlighet och kyla. Att gud har sagt till mig att, hata inte dig själv för att du glömmer dina cykelnycklar i dalby när du cyklar till malmö,ha inte dödsångest när nått du sett fram emot blir inställt, gråt inte om nån är kagig, var inte arg, må inte dåligt, välj nåden. Typ.

resten av världen förstår inte.




Det är ju såhär på riktigt. Hela världen tycker att vi är omoraliska.

kärleken

om det nu är så att man ska lägga upp en bild på en svartvit man man är kär i.

Lyssna på denna textraen:

Springer
till dörrklockan, stannar och
ringer
och väntar på dig.
Jag kammar
mitt hår litegrann och jag
stammar
men lugnar mig.

Frankieboy

Som emelie hade sagt. Idag är det bara Frank Sinatra som får sjunga i mitt rum. Finfint känns det. Snart ska vi gå ut i trädgården. Bli lite trevligt sommarröda.

Fina tänder har han ju dessutom. Hade kanske man ska säga.

/aman


Bob Dylan


Jag är kär i honom.
Och intresserar mig bara för Iran idag.
//ellen

Feminismen är en socialistisk, anti-familjär, politisk rörelse som uppmuntrar kvinnor att lämna sina män, mörda sina barn, praktisera häxkonst, krossa kapitalismen och att bli lesbiska.


Jag har plockat lite mellan ögonbrynen, förlåt, det blev så.

även dalby har sina fläckar

Jag var på fotbollsmatch idag. Min syter var med och spelade mot ett annat 94/95-lag från janstorp. Brevid mig satt ett gäng med såna där riktigt äckliga fjortiskillar med träningsbyxor och hårvax med några av sina slampor.
Lite av vad dom sa under matchen

-Att det är så stor skillnad mellan killar och tjejer
-Fan vad alla är fula
-Akta pattarna
-Va tjock hon är
-Passa inte fjortisen
-Dom hade inte haft en chans mot de sämsta killarna
-Ja hon är bra, hon är typ en kille

Och där satt jag och var helt tyst. Helt sjukt förbannad men helt tyst. De hade aldrig sagt sånt om det hade varit killar som spelade. Aldrig. Sitta och tävla om vem som kan säga taskigast kommentarer om spelarnas utseende. Jag ville så jävla mycket spöa dom hur hårt som helst. jag hatade dom och de var en skam för Dalby. Och vissa har man lekt med när man var liten! Jag skäms för mig själv, jag skäms för Dalby. Jag hatar dom som jag aldrig har hatat. men jag satt helt tyst och försökte försökte koncentrera mig på matchen.

höjdpunkter i Kristdemokraternas nyhetsmail vecka 24


slutstruktat

Tittar på bilderna jag tog när jag hade "fixat" (så jävla strukt) mig innan helenoholms student i torsdes. Och det är med blandade känslor. Efter Ellens champangefest ska jag nämligen börja mitt nya liv som feminist.
Såhär kommer mitt liv att förändras:
-Aldrig mer smink
-Aldrig mer avlägsna kroppshår
-Aldrig mer tänka på om jag är tjock, och framförallt inte försöka göra nått åt det
-Aldrig mer tänka på män som annat än objekt
-Aldrig mer beundra Zlatan för sitt spelande
-Aldrig mer bry mig om vad en man ska tänka om mig
-Aldrig mer bli glad för nåt snällt en man säger
-(Den svåraste) Aldrig mer ha mina snyggaste kläder på orgellektionen
 

Önskelista

gardiner, rosebuds läppcerat, blomsterkrans, vintage kläder, en medeltidsklänning, pinglor att knyta runt anklarna, vippiga kjolar och klänningar, tha magic numbers skiva sixty-nine love songs, böcker om filosofi, franska eller brittiska filmer, Marie Antoinette-klänning, rosetter, rysk babuska dock grej som man kan öppna och hitta en mindre docka i, en stilig resväska, färgade strumpor, sidenband att knyta lite överallt, baskrar, flugor runt halsen, champagne, konst, skor med skyhöga klackar, fina koppar, locktång, sagorböcker som h c andersens eller grekiska myter eller asaberättelser eller tusen och en natt, engångstatueringar som ser ut osm fjärilar, balklänningar, böckerna popsångar av Frode Grytten, Eureka Street, Silk, Anna Karenina, Efter oss Syndafloden av Stig claesson, The perks of being a wallflower, The street of crocodiles, The lady of Shallot, Idylls of a King, Hey Princess, parfymen Miss Dior Cherié, lomography fisheye camera, sänghimmel, ännu mer bra böcker, de gröna rosett hårspännena på H&M, tavlor

Vad hände med trevlig?

Alla älskar vi ju Alexander Rybak. Vår nya fabbo-norsk som Tilde kanske hade uttryckt det. Så ser man det här. Väldigt gulligt kan man ju tycka men efter ett tag känns det bara lite konstigt. Fast han är nog fortfarande vår fabbo.

Igår när jag satt och panikpluggade inför dagens fysikprov lärde min fysikbok mig något väldigt kul. Tänk er att man borrar ett hål i jorden, från nordpolen till sydpolen. Sen släpper man ner en sten där. Vet ni vad som händer? Den kommer tillbaka. Efter 84 minuter.

(bilduppladdningen fungerar förresten inte)

/aman

vissa har flyt....

Först fick jag den (Han heter Bill)


Sen lånade jag den


Sen sydde jag den


Sen köpte jag den

RSS 2.0