puzzle hassle

Just nu har jag en av världens vanligaste fothudsjukdomar. Jag hatar det och det värsta är ju att dom gör så ont. Dom börjar göra ont när man har gått cirka 2 km. I skogen där jag springer kan man välja om man villl springa 3 km eller 6 km och det valet gör man efter ca 1,5 km och eftersom jag inte hade ont alls då så valde jag 6 km såklart. Och fick jätte ont och fick gå halva vägen hem.
Men nu kah jag lägga pussel med gott samvete igen och när det är klart (har typ 1500 bitar kvar) ska jag börja på ett nytt målningsprojekt som ska bli väldigt kul.

Motivet är en målning (svårt men kul) från 1821av John Constable . Och det coola är att platsen ser typ likadan ut idag, kolla här

helsingborgsbild


En i min klass hade lovat att jag skulle få fläta henne, men det fick jag inte. Fast jag fick fläta lilljulia istället och hon flätade mig (icke inbakad).
På bibeln.se kan man söka på ord och få fram bibelcitat för varje tillfälle! Hur smidigt som helst.

inbakad fläta

Jag vill gärna ha inbakad fläta hela tiden nu för tiden om det går, men mamma är ju inte alltid villig och det är inte varje dag jag träffar lillmandie tyvärr. Men när man använder olika flätare så märker man ju hur mycket flätan säger om den som gjorde den.

Ylvas - snygg och förut aldrig skådad variant


Mammas - klassisk och korrekt



Amandas - crazy men perfekt

Till Hjalmars stad!

Så blir det ändå av!, så får jag ändå, tack vara mina bästa bästisar, åka till stockholm och se gustav skarsgård bli hjärtekrossad i Den allvarsamma leken. Den antagligen bästa skildringen av en ung man som det är synd om
någonsin.

AMANDAS SOMMAR

Nu är jag hemma, jag har varit borta väldigt mycket. Men jag har gjort massa saker också.

Väntat 8 timmar på Kastrups flygplats med familjen och mammas boyfriends familj.
Tillbringat 2 veckor i Italien med dessa, ätit massa, badat massa, sett bajsande fisk och bläckfisk. Lärt mej att Fiat är ett dåligt bilmärke, att italienarna tycker om att köra väldigt fort och tuta så mycket som möjligt.
Åkt till Norge i en buss som hela tiden lyckades hamna i bilköer.
Lekt med em, christie och elliebellie.
Åkt hem till Sverige i en buss som också hamnade i bilköer.
Åkt till kära mammasläkten och träffat en riktig och två franska låtsaskusiner.
Åkt till kära pappasläkten.
Åkt hem.



Morfars trädgård. Sån ska jag ha.

amanda

det är nog lite närmre till himlen från österlen

jag undrar varför jag är så här. Varför tar jag datorn längst in i biblioteket, varför går jag omvägar och typ tycker det är jobbigt om folk frågar vart jag ska eller var jag har varit. Det är när man är utan någon alls som man känner som det märks hur man är. Jag känner mig ful och instängd och ser suddigt också och kläderna pssar dåligt, dom sitter bättre när töserna är med. Fast i övrigt trivs jag jättebra och längtar knappt hem plus att hon jag bor med är perfekt. Det typ bara det att jag inte tål människor som inte kan mig typ. Tänk om dom förväntar sig att jag inte ska va så konstig som jag ändå är. Erik känner mig iallafall.

emelie


t-shirt tävling

nu är jag med i en tshirt tävling för gina tricot/libresse med detta trycket:


rösta här

RSS 2.0