ellen och mandie checka

lite humor

Barca+Ibra=fel


Många har frågat om min åsikt, så nu tänkte jag att om jag skriver här vet ju alla sen.
  Zlatan är det skickligaste, det mest begåvade vi nånsin kommer att få se i fotbollssverige, och kanske även hela världen. Han spel är så ofattbart nästan övernaturligt bra, att ingen kommer kunna spela som honom, hur mycket man än tränar, hur tidigt man än börjar. Han spelar snyggt, det är en fröjd för ögat att se honom ha boll, och det är där problemet kommer. Han kommer inte få den speltid han ska ha!
  Jag har sett Messi och Eto'o, de tror att de är så jävla bra, och man vet ju hur spansk fotboll är, de ska va ett jävla stajlande hela tiden, de andra kommer inte tåla att Zlatans stilrena spel äger ut dom och de kommer välja att försöka avsluta själv, när de vet att de borde, just det, passa Zlatan.
    Visst kommer Zlatan förbättra laget, och jag tror säkert at de kan bryta förbannelsen och vinna bucklan i år igen, med ännu större målskillnad än sist, men för oss som ser fotboll som en konstform, som hyllar det vackra, det estetiskt sköna, är detta helt klart en förlust.

Så nu hänger det på Guardiola och kanske även Puyol, att vi får höra dem ropa, Pelota Zlatan.
emelie

Detta har hänt:



Ellen har köpt två klänningar (varav en är en balklänning), en tröja, ett par klackskor, en väska och en massa böcker.
Dessutom har hon fixat dvd:n som mamma dödat och internet trots att telia inte hittade vad felet var när ellen ringde och ville ha hjälp. Allt som behövdes var lite tänkande. (och med dvd:n massa brutalitet och en viss envishet)

Varför vi älskar erikshjälpen

Familjen åkte till IKEA idag och jag fick galgar. Sen blev det lund och jag smet iväg till erkishjälpen medans systrarna skulle köpa jeans. Då kommer Ellen. Vi fyndade ovanligt mycket, nästan en brudklänning.


Två böcker, en med foton från 1953-54 och en citatbok från 1945! 25 & 15 spänn :)

Paul Anka's Greatest Hits, 15kr :D
Och finfina solglasögon med speglar så ingen kan se en. 20 spänn!!

En kappa i världens finaste blå fick också följa med men den ligger i tvättmaskinen.

/aman


ojsan

det blev visst ingen indianklänning, det blev den istället
l

esplanaden


Nästan allt jag köpte på esplanaden igår, klänning till Ellen, drömklänningen till mig själv, allvarsamma leken och tyg till min indianklänning!

Klänningen bör matchas med uthängade kors, och jag vet vem jag hade spelat i mysterious skin

det bästa som hände mig i onsdes

var att jag köpte en helkroppspyjamas (home-suit, 1992)


RSS 2.0