gamla favoriter 2


ritat igen


"We are more widespread than you think."

hjälp?

Alternativ 1:
Alternativ 2:
Jag hatar att välja.
Med alternativ 1 kommer en Sartre-referens om den mänskligheten i val-ångest
Iklädd alternativ 2 kan jag studera entrepenörskap och intressera mig för politik
(ja jag vet att detta var en orättvis framställning. märks det att alternativ 1 redan vunnit mitt hjärta?, men ta ingen hänsyn till det om du har en åsikt. såklart. jag vill ju faktiskt ha ärlig hjälp. eller vill jag det? kanske inte)
((//Chr))

Amanda

Snälla Amanda, dö inte. Åk inte till ett ställe som UD avråder dig att åka till. Åk inte till 1,5 mil från konfliktområde. Dö inte. Snällasnällasnälla.

Gamla favoriter 1


två

Vi är ju två som bor på mitt rum nu

förra veckan


Pingstkyrko-kvinna och hennes man som hon fick skaffa för att folk inte skulle få misstankar när hon bjöd hem församlings-systrarna på sovaöver-fest för oftta

konstigt

Min grabb är på gödningsdygn nu. Veterinären ansåg honom vara för tunn, trött och hängig för att han skulle få sövas idag. Så vi fick lämna honom där, i norra Blekinge och åka hem igen. Imogon vet vi och tills dess är det så jag ser det, klarar han det inte, slutade det iallafall med en matresa. (Mat är hans största intresse förstår ni.)



lowdensiska bryn


Mina ögonbryn har blivit så..., perfekta.


Närbild på mellanrummet

http://www.girlfiendcomics.com/


Dagens nämen usch

Man vill ha texten, man vill ha evangelium, man vill ha Matteus och Johannes och Lukas. Mindre what would he do, mera what did he do.
   Fast om man vill skriva ett sms med texten "Jag vill ha Lukas" till någon tror telefonen, som ju liksom är programmerad att spegla mig, att jag menar, "Jag vill ha kukar".
   Som ideologisk lesbisk pingstvän inser jag ju att antingen mobilen eller jag har fel uppfattning om vem jag egentligen är, och om mobilens Emelie är den äkta...
   Nä jag vil inte ens tänka tanken.

ritat



Om ni hittar fula detaljer, så betyder inte det att ni ser ut så utan att jag har varit slarvig. Är annars nöj med helheten. Ciao.


sno stilen

(sno stilen av Müller)
svart och krämiga grå i lager
tunna ögonbryn
svarta ögon och röd mun i hårfritt ansikte
armarna i kors
glasögonen i pannan
cigaretten

När ångesten är som värst upptäcker man saker

Jag googlar "pressetiska regler storbritannien" och får upp massa oanvändbara saker. Tex Lars Vilks blogg. Leker runt lite på hans blogg i en undanflykt från samhällsarbetet. Klickar på länken Nimis. Får upp en faktaruta. Läser detta:

"Nimis (lat. "too much") is situated on the peninsula of Kullaberg in the south of Sweden - now an independent state Ladonia."

Now an independent state Ladonia. Hittar Ladonias hemsida.

Här är flaggan.


Och här är en karta om ni vill åka dit.

Och en lite mer local map som dom uttrycker det.


Är det bara jag som missat detta?

/aman

RSS 2.0