lever på fristorps-drömmen


Nu bloggar jag isället för att spela piano, det har blivit så jävla tråkigt att spela.
  Det har iallafall varit en bra dag för mig och Walle.

Men nu har jag fått en sån jävla ångest för att jag inte sa något bättre till Göran Frisotrp igår. Tänk att man har sett en kille på TV som är överbegåvad och som man är mest kär i i hela världen, och det känns som att han bara är en påhittad för så bra och snygg kan ingen människa vara och så bra kan ingen sjunga,och så helt plötsligt har man en chans och säga vad man vill till honom.
  Asså detta känns till och med lite tungt i lungorna typ, jobbigt iallafall.

varför vissa är tretton

   Nu tror jag att jag har kommit lite närmare förklaringen till vad jag menar med att vara tretton. När man var tretton så kunde man vara helt ensam och uppleva saker och tycka att det var helt normalt.
   Tänk en bild på ett körsbärsträd och en cykelväg bakom där det cyklar förbi en tjej som inte håller i styret, men att det blir till en upplevelse istället för nåt som bara händer.

emelie

varför jag hyllar småland


När jag får en tvilling ska vi ta på oss våra likadana skjortor med emililönneberga-krage och så ska jag visa henne småland. Det ska jag göra för att jag älskar henne lika mycket som jag älskar det stället.
Jag var där i helgen och det var nått helt fantastiskt.







I Småland finns inget grått
till fjorton har ingen nått
Man stannar en stunn
Luften är tunn

emelie

Varför ingen kan låta bli att älska 50-tal


Varför dagarna är bra.


Jag har köpt en ovanligt stilig skjorta, en fin sjal och tugg-gummi färgade block. På det hela taget en bra dag alltså. Pluss att jag tydligen ser ut sådär (se 4:de bliden) och det var ju en positiv överraskning. Vem vill inte se ut som sin mamma som ung?

Sen fick jag en kjol av mamma, men den får ni se någon annan dag.

det är dag


Förlåt för rubriken, men vad ska man ha dom till. Man vet ju aldrig vad man ka skriva på dom.
idag har jag secondhand kjol och kjol från Åhlens.
(Ps. Jag vill bara ha och ha. Nya nano och en macbook och en röd kjol och en större garderob. Hur ska vi få ellen att sluta vara materialistisk?)

Snyggtipset

1.Åk till Stockholm
2.Känn hur du automatiskt blir snyggare












Teatern var så jävla fantastisk. Scenen var så snygg, och skådespelarna var så himla bra, speciellt Gustav Skarsgård, någon bättre Arvid kunde jag inte tänka mig. Han var lika snygg dom Arvid, han var lika förtvivlad som Arvid, han var lika jävlig som Arvid. jag blev ännu mer kär än vad jag är i Arvid.
fast Livia Millhagen som gjorde Lydia var också mitt i prick.

emelie

Och snart måste jag rusa



Jag är hemskt förtjust i mitt nyckelpigehalsband, det är väldans fint. Jag fick det av föräldrarna när jag var väldigt liten tror jag och hittade det igen för några veckor sedan. Nuför tiden är det min konstant companion, skulle jag vilja påstå.

Fast att överhuvud taget variera sig är inte min starka sida. Jag har bara samma smycken på mig hela tiden tycker jag, inte för att det gör något, men det är ju intressant. Att jag är så oinspirerande.
Sen har jag dessutom för första gången i mitt liv köpt bh och trosa ihop så att de matchar och saker. Framsteg!!



Såhär ser det ut när jag ska ta mig till storstaden. Det är fint det.

RSS 2.0